Bayer Klímavédelmi Fotópályázat 2011

2011. május 13. | | KultDivi
Ha Te látod a fától az erdőt!

A Bayer és az UNEP (az ENSZ Környezetvédelmi Programja) immár 8. alkalommal hirdeti meg közös fotópályázatát, melyre májustól az erdők éve kapcsán az “Élet az erdőben” témában várják az alkotásokat. Hasonlóan az elmúlt évekhez, most is kizárólag online formában lehet feltölteni a képeket, ezáltal is kerülve a túlzó papírhasználatot.

A Bayer álláspontja szerint a globális klímaváltozás egyike korunk legmeghatározóbb témáinak, hiszen érzékelhetően hatással van az életünkre – az ökoszisztéma és fajok eltűnnek, sokkal gyakoribbá válnak az éghajlati szélsőségek, a gleccserek olvadásnak indulnak és a tengerszint folyamatosan emelkedik.

A vállalat jelmondata “Bayer – Tudomány a jobb életért”. Lényegesnek tartják a társadalmi szerepvállalást, egyfajta klímavédelmi példa felállítását, ezért folyamatos kutatásokat végeznek újabb és újabb megoldások kidolgozására, amelyek segítségével képesek lehetünk a jövőben felmerülő kihívásokkal is szembenézni.

A Bayer Klímavédelmi Programjának része a Bayer Klímavédelmi Fotópályázat is, melynek célja a témával kapcsolatos ismeretterjesztés, figyelemfelkeltés, aktivizálás. Most ingyenes részvétellel, nagy értékű nyereményekkel várnak mindenkit, aki szeret fotózni, szereti a természetet és fontosnak tartja annak megóvását!

Pályázati kiírás: http://www.bayerfotopalyazat.hu/palyazati-kiiras

Most szólj hozzá!

Kövess!