Civilek éjszakája, szeptember 10

2011. szeptember 3. | | Hírek, KultDivi

2011. szeptember 10-én másodszorra kerül megrendezésre a CIVILEK ÉJSZAKÁJA a Kurfli Közhasznú Kulturális Egyesület jóvoltából.

Célja, hogy láthatóvá tegye ezeket a szervezeteket, megismertesse munkájukat az emberekkel, akik gyakran nem is tudják, mennyi mindenben kaphatnak tőlük segítséget. A csatlakozó szervezetek a legkülönbözőbb helyszíneken szerveznek izgalmas programot, mutatva ízelítőt munkájukból. Van, aki saját irodáját nyitja meg ezen az éjszakán, van, akit más helyszín fogadott be. Lehet hallgatózni, belemerülni, megnézni, részt venni, játszani, ugrálni, és legfőképpen tájékozódni, ugyanis ezen az éjszakán az egész város tőlünk zeng, kigyúlnak a civil pontok fényei.

A Diverziti  Egyesület idén a CEEweb a Biológiai Sokféleségérttel közösen szervez programokat a Gödörben (Erzsébet tér) délután 2-től este 10-ig, ahol filmvetítés, biokóstoló, olvasósarok, memória és párkereső játékok és egyéb érdekesség várja majd a természetvédelem és az állat- és növényvilág iránt érdeklődőket. A programokra mindenkit szeretettel várunk!

Nincs kifogás. ÖSSZEFOGÁS!

További információ és a programok megtalálhatóak:

www.civilekejszakaja.hu/

YouTube előnézeti kép

 

Most szólj hozzá!

Kövess!