Csimpánzélet Kongóban

2012. február 6. | | Hírek
Előadás

A Diverziti Egyesület szeretettel meghív mindenkit Tóth Csaba zoológus Csimpánzélet Kongóban című vetítéses élménybeszámolójára.

A Conkouati Nemzeti Park egy varázslatos hely Kongó atlanti-óceáni partvidékén. Evezhetünk itt még érintetlen folyókon és lagúnákban, túrázhatunk elefántok ösvényein, versenyt futhatunk kafferbivalyokkal.

Kongóban található a HELP nevű szervezet csimpánz-visszatelepítő központja is, ahol Tóth Csaba két hónapot töltött 2011 nyarán. A három kis szigeten élő csimpánzok etetése mellett részt vett egy, a környékbeli élővilágot bemutató tanösvény készítésében, és persze igyekezett minél jobban megismerni a nemzeti park életét is.

Tóth Csaba zoológusként végzett, a hivatásos és civil természetvédelmet jól ismerő tagja több zöld szervezetnek. Jelenleg a CEU környezettudományi szakának hallgatója.

Ha szeretnéd megtudni, hogyan jutott el Csaba Afrikába, ha érdekel a természetvédelmi önkéntesség, ha meghallgatnál egy kalandokban bővelkedő izgalmas előadást, várunk 2012. február 13-án a Macska Kávézóban 18:30-ra.

Vendégünk lesz a Jane Goodall Intézet is!

Cím: Macska Kávézó, 1082 Bérkocsis u. 23.
Térkép a Macskához: http://www.kocsmakereso.hu/Budapest/Macska_Kavezo_2376

Az ingyenes eseményre jelentkezhetsz a Facebook-on: http://www.facebook.com/events/216362948454388/

Most szólj hozzá!

Kövess!