Tarts velünk a trópusokra – előadás Baliról

2012. március 3. | | Hírek, KultDivi

A Diverziti Egyesület szeretettel meghív Zólyomi Ágnes geográfus Bali, az Istenek Szigete vetítéses élménybeszámolójára.

Bali Indonézia egyik leglátogatottabb gyöngyszeme, otthona az ország hindu kisebbségének, korallzátonyoknak, még aktív vulkánoknak és ősi művészeteknek. Alámerülhetünk itt a haboknak és láthatunk számos trópusi halfajt, meglátogathatunk több évszázados hindu templomokat, felfedezhetjük az orchidakerteket és majomrezervátumokat. Ha kimozdulunk a turisták által látogatott szuperkomplexumokból, megláthatjuk a sziget valódi arcát is: rizsföldeket, nemzeti parkokat, valamint komoly társadalmi és környezeti problémákat.

Tarts velünk fél hónapos balinéz utunkon és nézd meg, milyen Bali és Indonézia valódi arca – képeken keresztül, elhomályosítás nélkül!

Zólyomi Ágnes geográfus Szegeden, Edinburgh-ban és a CEU-n szerezte meg diplomáit. Jelenleg hivatásos civil, aki több természetvédelmi szervezetnél is tevékenykedik.

Ha szeretnéd megtudni, milyen Bali valódi arca a turistaközpontok mögött, milyen természeti-kulturális érdekességeket rejt a balinéz szigetvilág és hogy milyen veszélyeket és kalandokat tartogat Délkelet- Ázsia, várunk 2012. március 12-én a Macska Kávézóban 18:30-ra.

Cím: Macska Kávézó, 1082 Bérkocsis u. 23.
Térkép a Macskához: http://www.kocsmakereso.hu/Budapest/Macska_Kavezo_2376

Az ingyenes eseményre jelentkezhetsz a Facebook-on:
http://www.facebook.com/events/184838314960304/

Most szólj hozzá!

Kövess!