Újból zöld kisfilmverseny!

2013. június 6. | | Hírek, KultDivi

faj kihalobanIdén újból kihirdetésre kerül a zöld kisfilmverseny, a Green-Go három zöld szervezet tolmácsolásában. A 2013-as évben megint az idei aktualitások kerülnek a kamera középpontjába és hozzájuk kapcsolódóan várjuk a kisfilmeket a világ minden tájáról. A három téma a Washingtoni avagy CITES Egyezmény évfordulójához kötődően a kihalóban lévő fajok védelme, az ENSZ Vízügyi Együttműködés Nemzetközi Évéhez kapcsolódóan, a víz, az élet alapja illetve a hulladék problémája.

A kisfilmversenyt idén is jeles művészek és hírességek veszik a szárnyaik alá, mint pl. Csányi Vilmos etológus professzor, vagy Náray Erika színművésznő és énekesnő. Sőt, a kisfilmeket most nem csak kis hazánknak mutatjuk be szélesvásznon, hanem levetítésre kerülnek a budapesti Víz Világtalálkozón októberben, ahol többek közt Ban Ki Moon ENSZ főtitkár is tiszteletét teszi egyéb államfők mellett.

Ezért, ha te is ki akarod próbálni magad és eljuttatni üzenetedet a világ vezetőinek és a nagyközönségnek is, sőt ha még nyerni is szeretnél vele, légy kreatív és küld be kisfilmed a fenti témákban!

További információ a nyereményekről és feltételekről a Green-Go honlapján.

 

Most szólj hozzá!

Kövess!