Tagok

Drávai András, geográfus

Szegeden végzett geográfus szakon, turisztika szakirányon. Jelenleg egy utazási cégnél dolgozik. Imád utazni, futni, barátokkal borozni, török filmeket nézni és biciklitúrázni.

Eisenbeck Tamás, agrármérnök

Szakdolgozatát a közös halászati politikáról írja. Számos civil szervezet tagja. Az LMP külső halászati szakértője, a halaszat.blog.hu szerkesztője. Szabadidejében főz és zenét kever.

Gaál Zsófia, közgazdász

Tanulmányait Győrben végezte közgaszdász szakon. A PORT.hu marketing- és PR-asszisztense, jelenleg pedig a Forum Hungary-nél dolgozik. Szabadbölcsész szakon Szegeden tanul. A film a mindene.

Gulyás Ágnes, koordinátor

Fél évig Dániában segített hátrányos helyzetű gyerekeket, majd fél évig Afrikában egy HIV/AIDS megelőző programban önkénteskedett. Ezután immáron itthon nyolc hónapig volt a Greenpeace Magyarország támogató toborzója, majd pedig a kecskeméti toborzók koordinátora. Jelenleg Amerikában önkénteskedik.

Harza Noémi, agrármérnök

Spanyolországban önkénteskedett kétszer is, azóta is rajong az országért és a nyelvért. Álma, hogy egyszer eljut Közép- és Latin-Amerikába. Hobbija a hosszútávfutás és a kutyák.

Kis Klára Zsófia, környezetmérnök

A Szent István Egyetemen, Gödöllőn szerzett környezetmérnök diplomát. Azóta az MTvSZ-nél dolgozik, elsősorban a klímával, környezeti oktatással és az önkénteskörrel foglalkozik. A Young Friends of the Earth Europe magyar képviselője. Izlandon önkénteskedett, ahol a nyelvet is elsajátította. Az egyesület elnökségi tagja.

Koczor Sándor, zoológus

Rovarász, a kabócák megszállotja. Főbb érdeklődési területei az állatföldrajz, ökológia és a természetvédelem, újabban a botanika is vonzza. Kreatív énjét a fotózásban éli ki. Jelenleg a Növényvédelmi Kutatóintézetben dolgozik.

Schmidt Gergő

A Hulladék Munkaszövetség (HUMUSZ) program asszisztense és az Amnesty International Magyarország aktivizmus koordinátora.

Tóth Csaba, zoológus

Halevő vegetáriánus, kutyabarát, a téli sportok és az utazás szerelmese, szabadidejében HVG-t, Kukabúvárt, Lélegzetet olvas. Kedvenc írói Vonnegut és Heller, de Kunderát se veti meg. Önkénteskedett Görögországban és Ugandában. A Környezetvédelmi Felügyelőség Természetvédelmi Osztályán dolgozott évekig, jelenleg pedig kedvenc kutatási területének, a főemlősök megismerésének hódol Kongóban.

Tömöri Balázs, angol-földrajz tanár

Végzettségére nézve angol-földrajz szakos tanár, munkáját tekintve a Greenpeace Magyarország aktivitsa-koordinátora, majd kampányfelelőse. Több mint egy évtizede korfballozik, az Óbudai Korfball Klub alapítója és játékosa. Kedvenc zenekara a Pink Floyd, írója pedig Jules Verne. Kevés szabadidejében biokertészkedik.

Zmeskál Zita, földrajz tanár

Az ELTE földrajz tanári szakán végzett, majd egy év tanítás után nyakig merül a zöld civilek életében. Először a CEEWEB gyakornoka, majd a Fauna Egyesület kampányfelelőse, jelenleg pedig a Greenpeace Magyarország aktivista koordinátora. A külföldi önkéntes munkába Portugáliában kóstolt bele. Hobbija a túrázás, biciklizés.

Zmeskál Zoltán, gépészmérnök

Végzettségét tekintve gépészmérnök és kiadványszerkesztő. Több civil szervezet önkéntese. Három évig a Messzelátó Egyesület projektkoordinátora. Spanyolországban ifjúsági programokat szervezett egy évig. Szabadidejében kirándul, fotózik, sorozatokat néz. Imád utazni és a spanyol nyelv megszállotja. A Diverziti Egyesület elnöke.

Zólyomi Ágnes, geográfus

Tanulmányait Szegeden kezdte meg geográfus szakon, majd Edinburgh-ban és a CEU-n folytatta környezeti tanulmányok szakon. Önkénteskedett Ausztriában, Dél-Afrikában és Portugáliában. Szeret utazni és fotózni. A Diverziti Egyesület titkára.

Kövess!