Misszió

Bár a szervezet fiatal, nem ülünk a babérjainkon! Az alábbi programokat valósítjuk meg és tervezzük megvalósítani:

A tagtoborzás közepette, most leginkább közösségi programokat szervezünk (kirándulások, szemétszedés), környezeti nevelés programokat dolgozunk ki és népszerűsítjük az önkéntességet.

Honlapunkon a kulturális és biológiai sokszínűséggel, zöld technológiával kapcsolatos ismeretterjesztő írásokat közlünk. Kulturális és a biológiai sokféleséggel kapcsolatos könyveket, filmeket ismertetünk és népszerűsítünk, kulturális és szabadidős programokat ajánlunk és szervezünk.

Környezeti nevelés órák megtartását vállaljuk a biológiai sokféleség, klímaváltozás, hulladékgazdálkodás, megújuló energiaforrások, stb. témákban. Ehhez igény szerint kiegészítő kiadványokat készítünk és terepprogramokat is szervezünk.

Bemutatjuk és népszerűsítjük Magyarország természeti és kulturális értékeit, élénkítjük az ökoturizmust. Hagyományőrző és kézműves programokat szervezünk.

Kapcsolatot építünk és ápolunk külföldi és nemzetközi szervezetekkel. Tagjainknak lehetőséget nyújtunk külföldi szemináriumokon, ifjúsági cseréken részt venni, illetve kipróbálhatják magukat hazai programok szervezésében.

Civil szervezeteknek tanácsot adunk a hatékony internetes kommunikációról és a szabad szoftverek használatáról.

Tagjainknak lehetőséget biztosítunk ifjúsági kezdeményezések megvalósításához a természet- és környezetvédelem terén.

A tevékenységünk során szerzett tapasztalatokat megosztjuk kiadványainkban, előadásokon, kiállításokon.

Megvalósult programok:

Kövess!